ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

2022, Pazartesi (Bugün) – Bursa At Yarışı tahmini ÇELİK ADAM

21.03.2022
693

BANKOM DÖRDÜNCÜ AYAKTA

1.KOŞU: 8….5-3-2-6
2.KOŞU: 2-4-1-5
3.KOŞU: 5 BİBA HAN

2.ALTILI GANYAN

1.AYAK: Üst üste kazandığı iki koşu sonrası Kocaeli pistinde elde ettiği dördüncülüğünü tatminkar bulduğum ilk kez uzun mesafeye çıkacak olmasına rağmen aldığı uzun galobunu beğendiğim önde oluşacak tempoyu yakın takip edip düzlükte sonuça gitmeye çalışacak olan 3 CANBERKİNOĞLU favorim. Rakiplerine oranla biraz ağır kiloyla koşacak olsada mevcut formuyla saha şartlarının yarayacağı 1 ÖNERBEYİ ilk ciddi rakip olur. Daha sonra son Antalya koşusunu ölçü almadığım 800 m lik galobunda dinç gözüken 2 BALMELDA ile takip listemde olan gördüğü yarışlarla yeterli nefese ulaşan günün sürprizini yapmaya aday ismi dikkat safkanım 5 GENCETAY bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

2.AYAK: Son koşusunda geciken ataklarla gelip ikincilik elde eden İstanbul pistinde aldığı uzun galobunu beğendiğim rakiplerine kilo verebilecek kapasitedeki 1 PACE favorim. Son koşusunu ölçü almazsak Ocak ve Şubat ayında koştuğu üç yarışının bu guruba yetebileceğini düşündüğüm 11 WILENDA, genel form durumu iyi olan 6 BAL KIZ, İstanbul pistinde koşup tabela dışı kaldığı yarışını ölçü almadığım aprantisi hata yapmazsa sonlarda sert gelebilecek 2 İŞİN ASLI, kazanabileceği bir gurup yakalayan 7 LİDER ile aradan sonra iki koşu görüp özellikle son koşusunda idman pistindeki görüntüsünü sahaya yansıtıp nazarımda tatminkar bir dördüncülük elde eden bugün daha farklı koşabilecek 9 GRAY RIVER bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

3.AYAK: Süratli safkanların mücadelesinde önde oluşacak temponun en çok yarayacağı düzlükte koşuyu lehine çevirebilecek 8 SİNOPLU MERVE favorim. Ekürülerin temposuna girmeyip düzlüğe biraz idareli çıkabilirse 1 OĞLUM SERKAN, Antalya pistinde kazandığı koşu sonrası aldığı uzun galobunu beğendiğim 2 BELALI TUMBUL, son koşusunda ekürüsünün presleri ile anlamsız bir koşu yapan bugün aynı hataya düşmezse 6 TOROSDAĞI, bu tip süratli koşularda düzlükte etkili koşular yapabilen 9 HIZLI ASİYE önereceğim isimlerdir.

4.AYAK: Bu zamana dek koştuğu dört yarışında tabeladan düşmeyen süratli yapısı ve son uzun galobuyla beyaz bayrak ayna yarışı yapmaya çalışacak 5 KERTENKELE FERHAT kazanır bankom.

5.AYAK: Birbirine denk safkanların mücadelesinde son koşusunda jokey hatasından kazanabileceği bir yarıştan ikinci olarak ayrılan bugünün özelinde Ateşalan’ın muhtemelen tempo vereceği koşuda startta çokça oyalanmaz ise adını kazanırda duyurmasını beklediğim gerçek gücünü henüz istenilen seviyede sahaya yansıtamasada 3 TİRANLI favorim. Ön tarafta biraz avans alırsa sonlara kadar direnç gösterebilecek formuyla 1 ATEŞALAN, son koşusunda Parana gibi inatçı safkanı düzlükte güzel bir mücadeleyle fotoda avlayan 2 SINIR TANIMAZ, rakiplerinden geri kalır yanı olmayan dikkat safkanım 8 ŞAH DRAGON, gününde olursa bu rakiplerini geride bırakabilecek formda 4 ACERER, aradan sonra bir yarış gören bugün daha farklı koşabilecek 5 ARDANIN ATEŞİ önereceğim isimlerdir.

6.AYAK: Yaklaşık bir yıl aradan sonra koştuğu dört yarıştan iki birincilik çıkaran verdiği arada aldığı galoplarını beğendiğim bugün yine dinçlik yarışı yapmaya çalışacak uygun gurupta 2 NEYZEN favorim. İdman pistindeki iyi durumunun yarısını sahaya yansıtabilse kazanırda adını duyurmasını beklediğim 10 OWERTI ile uzun aradan sonra koşup her ne kadar boşluk dördüncülüğü elde etmiş olsada artan nefesiyle daha farklı koşabilecek 4 BOSS TO POISON önereceğim isimlerdir. Herkese bol şans dilerim…

3-1-5-2//1-11-6-2-7-9//8-1-2-6-9//5//3-1-2-8-4-5//2-10-4

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.