ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

08 Mart 2023, Çarşamba (Bugün) – Şanlıurfa At Yarışı tahmini ÇELİK ADAM

08.03.2023
327

HAÇIM KAZANIR

1.AYAK: Hayatının ilk yarışında düzlükte mücadeleye katılıp elde ettiği ikinciliği sonrası Diyarbakır pistinde pazar günü koştuğu son yarışında ön tarafta sert ve kolay giden rakibine yakın gitmek isteyince gardı çok erken düşen DB takısı alacak bugün düzlüğe biraz idareli çıkabilirse sonlara kadar direnç gösterebilecek 5 TRADER favorim. Mehmet Reis ve Trader son koşularında olduğu gibi yüksek tempolara girerlerse sonlarda etkili gelmesini beklediğim 1 HASAN BEY ilk rakip olur. Daha sonra 3 MEHMET REİS,8 NİXİE, 4 RUN FOR REMAZAN bütçe dahilinde ön planda önerdiğim iki isme sıralamaya göre rakip olur.

2.AYAK: Aradan sonra bir yarış görüp nefes toplayan geçtiğimiz sezon daha iyi guruplarda boy göstermiş 7 KİM TUTAR KIZI farklı bir performans sergilemesini beklediğim isim favorim. Koşuya tempo verecek kendi gibi süratli isimler olsada uzundan kısaya dönmenin dezavantajını yaşamazsa 1 GÖBEKLİTEPE AĞASI, takip listemde olan dikkat safkanım 4 KOCA OĞUL, öndeki tempoyu yakın takip edip düzlükte sonuça gitmeye çalışacak olan 9 MEDET BEY, 5 ŞEŞENSULTAN bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

3.AYAK: Adana pistindeki son iki koşusu bu guruba yetebilecek düzeyde olan 4 SARRAFBABA favorim. Zaman zaman start problemi yaşayan bugün sağlıklı bir çık yapar çokça oyalanmaz ise 6 ULUPAMİR, ön tarafta oluşacak tempoyu doğru yerlerde takip edip düzlüğe rakiplerini elinden kaçırmadan çıkabilirse 3 OĞLUM BENİM, 8 KOMET bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

4.AYAK: Adana pistinde koştuğu son yarışında hem mesafe hemde sert rakiplerden etkilenip yarışını beşinci tamamlayan son 800 m lik galobunu beğendiğim ön tarafta Can Kısasa yakın gidip düzlükte alacağı liderliği sonlara kadar taşımasını beklediğim 1 HAÇIM bankom.

5.AYAK: Yakın arayla koşacak olsalarda tempoyu elinden kaçırmazsa 1 KING AYHAN ile ön tarafta stili rakipleri olsada biraz idareli gidebilirse 7 YILDIZKIRAN şanslı olmasını beklediğim iki isim. Aradan gelecek dinçlik yarışı yapmasını beklediğim dikkat safkanım 6 BABA ŞAHİN, oluşabilecek bir yüksek tempoyu düzlükte lehine çevirebilecek 4 GEYİKLİ şablonumda yer alacak isimlerdir.

6.AYAK: Son kazandığı uzun mesafeli yarışında kolay görüntüsüyle dikkat çeken ekürisinin yükselteceği tempoya yakın gidip acele etmeden gücünü düzlüğe saklarsa 13 DURDUR BENİ yine şanslı olur favorim. Son koşusunu ölçü almadığım etkili olabileceği mesafeye çıkan 3 KEMİYETGÜZELİ, gününde olursa ekürisininde ciddi katkılar sağlayacağı 4 ÇEKEÇEKE, ağır kilosuna rağmen formda görüntüsüyle 2 CİNDERELLA, nispeten daha etkili olacağı mesafesinde 10 AKÇA TAY, bir türlü beklenen yarışını yapamayan 5 MAVİLİKIZ şablonumda yer alacak isimlerdir. Herkese bol şans dilerim…

YEDİLİ PLASEM

4-3-7-1//5-1//7-1-4-9-5//4-6-3-8//1//1-7-4-6//13-3

ŞANLIURFA ALTILI GANYAN ŞABLONUM

5-1-3-8-4//7-1-4-9-5//4-6-3-8//1//1-7-4-6//13-3-4-2-10-5

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.