ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

03 Ocak 2022, Pazartesi (Bugün) – Bursa At Yarışı tahmini ÇELİK ADAM

03.01.2022
514

İZMİT ASLANI KAZANIR

1.AYAK: Bu pistte koştuğu son koşusunda starttı biraz ağır almasına rağmen düzlükte etkili gelip yakın ara elde ettiği dördüncülüğünü tatminkar bulduğum son kısa işinide beğendiğim bugün KG takısı ilavesi ile koşacak olan 3 LUCKY FAST favorim. Son koşuları bu guruba yetebilecek düzeyde olan 4 ÖZKAN RÜZGARI, rakiplerine oranla biraz ağır kiloyla koşacak olsada yaptığı yarışlar maiden mücadele için yeterli olan uzun galobunu beğendiğim 1 WIN MY SON benim ön planda önereceğim isimlerdir. Daha sonra bütçe dahilinde son koşularını ölçü almadığım iki isim 8 ZEYBEK FLIGHT ile 5 SADİ ŞAH bütçe dahilinde yazılabilir.

2.AYAK: Gurubun iyilerinden verdiği arada düzenli idmanda olan her ne kadar koşu içerisinde sevk idaresi zor bir isim olsada 5 KIRAT BEY’ i favori olarak önermek istiyorum. Yaklaşık iki aylık arası olsada galoplarını yeterli bulduğum son koşusunda düzlük üzerinde ciddi kapanmalar yaşamasına rağmen yakın ara yedinciliğini beğendiğim sonlarda etkili gelebilen bugün düzlükte trafik problemi yaşamazsa etkili koşmasını beklediğim dikkat safkanım 10 SINIR TANIMAZ!!!!, rakiplerinden geri kalır yanı olmayan düzlükte sonuça gitmeye çalışacak 4 KILIÇ FARO, son iki koşusunda geliyorum sinyalleri veren 8 ISLIKÇALAN, son koşusunu ölçü almadığım 3 BENGÜTAŞ ile maidendan çıkarken ki görüntüsünü çok beğendiğim 11 KIZIM MELİSSA bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

3.AYAK: Uzun aradan sonra uygun rakiplerinin yanında dinçlik yarışı yapacak olan 7 TOROSDAĞI performans olarak bir çok safkanın önünde oluşu ile haklı olarak favori çıkacak bende ilk plandan önermek istiyorum. Kazandığı koşudaki formu devam tempolu gidecek koşuda sonlarda etkili gelebilecek geçtiğimiz sezon üst üste kazandığı dört yarışında’da Kaizbert yavrularını geride bıraktığı hatırlatmak isterim 1 SON OĞUL ile son koşularını kesinlikle ölçü almadığım iyi bir hazırlık dönemi geçiren 3 TAÇSIZ KRAL benim şablonumda olacak isimlerdir.

4.AYAK: Son koşuları olumlu tempoya çıkacak isim olmaması ile startla beraber liderliği alıp düzlüğe kadar kendi temposunda gelebilirse 4 İNCİNİN KIZI kazanmaya yakın taraf olur favorim. Son koşuları ile sıkıntılarından arınmış gözüken jokeyi ilede uyum içerisinde İncinin Kızı’nı elinden kaçırmadan düzlüğe çıkarsa formda 1 İŞİN ASLI ilk ciddi rakip olur. Koşu biraz tempolu giderse düzlükte etkili gelebilecek formuyla 2 PHILBERTA, son koşusunda elde ettiği dördüncülüğü tatminkar bulduğum son galobuylada bugün etkili koşabileceğini gösteren 6 PIXY ile bu ayağı geçmek istiyorum.

5.AYAK: Son koşusunda önlerde biraz daha temkinli gidip düzlük dönülür dönülmez liderliği alıp bitirmeye çalışan rakip dişli bir isim olunca ayna önünde teslim olup ıkincilik elde ederken 1400′ ü 1.28.70 içinde koşup bu yarışı için yeşil ışık yakan rakip pozisyonumdaki isimlerin önde tempo yarışı yapmayı sevmesiyle düzlüğe rakiplerini elinden kaçırmadan çıkabilirse 2 İZMİT ASLANI düzlükte bu rakiplerine gücünü hissettirip kazanır bankom.

6.AYAK: Son koştuğu dört yarışında takip listemde olan ve hep önerdiğim bence tatminkar koşularda yaptı özellikle son yarışında bu pist ve mesafede beşinci olmasına rağmen 1.20.21 gibi bu guruba yetebilecek bir derece yapan 2 GREYHOUND favorim. Son koşusunda startı biraz ağır almasına rağmen düzlükte etkili gelip tabela mücadelesi veren isimlere yakın bir altıncılık elde eden abartılı bir kalış yaşamazsa etkili koşmasını beklediğim dikkat safkanım 8 TIGHTROPE!!!!, ekürü destekli 9 OĞLUM ÖZGÜR, uygun gurupta son etkili koşusuyla mutlaka olsun diyeceğim 5 LIGNIN ENERGY, geçen hafta koşup ikinci kaldığı yarışında tatminkar bir görüntü ortaya koyan 12 KOCAYİĞİT İzmir’den gelecek olan 4 KING JIM KEY bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir. Herkese bol şans dilerim.

3-4-1-8-5//5-10-4-8-3-11//7-1-3//4-1-2-6//2//2-8-9-5-12-4

6’LI GANYAN(3/5/3/6/2/2): 466,43TL

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.