ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

12 Ocak 2022, Çarşamba (Bugün) – Bursa At Yarışı tahmini ÇELİK ADAM

12.01.2022
555

BENGÜTAŞ CAZİP BANKO

1)Son koşusundaki dördüncülüğünü tatminkar bulduğum inişli çıkışlı bir grafik çizsede 1 MY LITTLE KNIGHT uygun rakiplerinin yanında favorim. Gördüğü yarışlar sonrası iyi duruma gelen ters mesafeye rağmen etkili koşmasını beklediğim 5 TELL ME BOY, Adana koşuları sonrası tekrardan Bursa’ya getirilen öndeki tempoyu yakın takip edip düzlükte sonuça gitmeye çalışacak olan 4 VEDADO, son koşusunu ölçü almadığım mutlaka olsun diyeceğim 2 KING LEONIDAS, yaklaşık iki aylık aradan geliyor öyle aman aman galopları olmasada müsait kilosuyla koşunun temposu biraz yüksek giderse günün sürprizini yapmaya aday ismi 9 GREEN GIFT ile doğu yarışları sonrası burada iki yarış gören koşu her türlü sonuca açık olunca 6 PROOF STRIKER bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

2.AYAK: Banko tercihimi bu ayaktan yana kullandım. Üç yaşlılığında gücü oranında tatminkar koşular çıkaran stil icabı tempolu koşularda düzlükte etkili gelebilen bugün yaş olarak kendinden büyük ve ilk uzun mesafe deneyimine çıkacak olsada Y1 koşuda aprantisi düzlüğe iyi yerler tutarak çıkarsa sonlarda etkili gelebilecek formuyla 6 BENGÜTAŞ kazanır bankom. Program genelinde iki alternatif banko daha önerecem o koşuları tercih eden dostlarımız bu ayağa kendi tuttukları isimleri ilave edebilirler.

3.AYAK: Bir kaç is hariç uzun mesafeye ilk kez çıkacak isimlerin form durumlarıda birbirine yakın olunca iş zorlaşıyor. Son koşusunda ısrarla önerdiğim cazip bir oranla koşusundan ikincilikle ayrılan mesafe tutabileceğine inandığım 7 SINIR TANIMAZ favorim. Start problemi yüzünden etkisiz kaldığı koşuları sonrası dördüncü olduğu koşusunda yeşil ışık yakan mesafenin lehine olacağını düşündüğüm abartılı bir kalış yaşamazsa 11 SEYFETTİN, iyi orijinin hakkını son yarışını kazanarak veren 9 ŞENLİKLER başta olmak üzere 3 ADIYAKŞİ,4 KARDEŞ KAYA,6 ÖNERBEYİ ,1 TEKTAŞ SOY bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

4.AYAK: Koştuğu guruplardaki rakipleri ile buradaki rakipleri mukayese edilemiyecek olan o guruplarda bile gücü oranında etkili koşular çıkarabilmiş pisti yadırgamazsa 2 ÇİRÇUZ kazanabilir alternatif bankom. Yeni sahiplerinde ilk yarışını kazandıktan sonra aldığı uzun galobunu beğendiğim 3 LAST CHANGE LADY ile kazandığı koşuda tatminkar bir görüntü ortaya koyan 5 MY QUEEN LOVE rakip olabilecek isimlerdir.

5.AYAK: Hayatının ilk yarışına yeterli hazırlıklarla gelecek olan iyi bir orjine sahip 10 ZEYDER koşu içerisinde ilk yarışı olmasının acemiliğini yaşamazsa kazanmaya en yakın isim olur alternatif bankom. KG takısı alacak olan uzun galobunu beğendiğim 3 CHICA BELLA ile ön tarafta temposunu kabullendirir düzlüğe biraz avanslı çıkabilirse 4 İNCİRLİ İNCİSİ rakip olur.

6.AYAK: Kazandığı koşuda favori önerdiğim beni yanıltmayan rakipler biraz sertleşsede uygun kilosuyla sonlarda adını duyurabilecek bir yarış koşmasını beklediğim 12 KIRIMEFESİ favorim. Koşuya tempo verecek bu tip mesafelerde zaman zaman etkili koşular çıkaran 4 SİVEREK HAN, İstanbuldan formda gelecek olan 3 GÜRDAL BEY, son koşusunda ki tabelasını olumlu bulduğum DB takısı ilavesi alan rakiplerine oranla biraz ağır kiloyla koşacak olsada 1 KIZIL OĞLUM, son uzun galobunu beğendiğim dikkat safkanım 5 KÜÇÜK ANAFARTA, gördüğü yarışlarla yeni kendini buluyor bugünde şans vereceğim 9 ATÇI YILMAZ şablonumda olacak isimlerdir.Herkese bol şans dilerim.

1-5-4-2-9-6//6//7-11-9-3-4-6-1//2—-3-5//10—3-4//12-4-3-1-5-9

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.