ALTIN
DOLAR
EURO
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

28 Haziran 2022, Salı (Bugün) – Kocaeli At Yarışı tahmini ÇELİK ADAM

28.06.2022
550

KING OF THE NIGHT BANKOM

1.KOŞU: 3-2-8-1
2.KOŞU: 3…..4-2
3.KOŞU: 4….3-1-7-8-2

2.ALTILI GANYAN

1.AYAK: İstanbul pistinde tabela dışı kaldığı yarışını ölçü almadığım uzun aksiyonlara sahip bu pistide seven iç sahada aldığı uzun galobunu beğendiğim düzlüğe yakın temponun artacağı koşuda sonlarda etkili gelmesini beklediğim 2 KING OF THE NIGHT kazanır bankom.

2.AYAK: Son koşusunda önerdiğim tecrübesiz aprantisiyle önlere biraz erken sarkıp düzlükte tam anlamıyla teşvik veremeyince yakın ara üçüncü kalan sonrasında aldığı uzun galobunu beğendiğim bugün tecrübeli binicisi ile düzlükte doğru yerde yürürse 16 EFEER şanslı olur favorim. Üst üste başarılı yarışlar koşan gidişatın yarayacağı isimlerden biri olan 5 CANÖMERİM, sıkıntılarına rağmen güzel yarışlar yapan öndeki tempoyu yakın takip edip düzlükte sonuça gitmeye çalışacak olan 8 NEHİRİNOĞLU, son çim koşusunda stili rakipleri çok olunca bocalayan bugünde aynı stilde rakipleri olsada düzlüğe yıpranmadan çıkarsa 9 ASTEROİD, ekürü destekli mutlaka iyi koşacak 7 BUZKRALI, aradan sonra üç yarış koşup nefes toplayan son İstanbul koşusunda tabela dışı kalsada bu guruba yetebilecek bir yarış çıkaran 6 YEŞİLKALE, son koşusunda üzerine çokça oyun çeken beklentilerin altında kalsada bugün şans vereceğim 11 ŞANSLI KAFKAS, bekleme yaparak kazandığı son koşusu ile bakalım bu gurupta ne yapacak dediğim 15 MEMO AĞA bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

3.AYAK: Son koşusunda starttı ağır alıp öndeki tempoya girmekte zorlanıp düzlukte aksiyonları biraz bozuk olunca o gün için birçok dezavantaj yaşamasından dolayı beşincilkle yetinmek zorunda kalan starttı iyi alır ön tarafa erken sarkarsa İstanbul iç sahada aldığı uzun galobunu beğendiğim 6 HAŞMETLİM şanslı olur favorim. İlk ciddi rakip kazandığı koşularda inatçı yapısıyla kolay pes etmeyen bir isim olacağını gösteren 3 SULTANYEL olur. Daha sonra aprantisi hata yapmazsa safkan koşu içerisinde biraz sertlik yapıyor sevk idaresi zor bir isim olan 4 GÜROBASI, son koşusunu ölçü almadığım bu guruba yetebilecek yarışlar çıkaran 1 SULTANBEŞİR ile 2 UMUTOĞLU şablonumda olacak isimlerdir.

4.AYAK: Son koşusunda pist şartları değişip yarış kum piste alınınca ön tarafta tempoyu yükselten isimleri yakın takip edip düzlük dönülmeden aldığı avansla kolaylıyarak kazanan sonrasında aldığı 1200 m lik galobunu beğendiğim 4 PETROCELLI alternatif bankomdur. Yarışı koşturduğumuzda ağır kilosuna rağmen Persıan Prınce’yi ön tarafta fazlaca rahatsız edecek bir isim yok kendi temposunda düzlüğe çıkarsa düzlükte Petrocellıyı zorlar kolay teslim olmaz gidişat bu yönde olursa ekürisi 3 KING IS BACK ile bu aralar dönüp dolaşan bu safkanda ön gurubu elinden kaçırmadan düzlüğe çıkarsa inatçı bir isim 5 HAK HANI koşuya ortak olur.

5.AYAK: Yakın arayla koşacak olsada ilk metreleri tempolu gidecek yarışta düzlükte sprintini tuttursa 2 MÜHENDİS şanslı olur favorim. Ön guruba yakın gidip düzlükte sonuç almaya çalışacak son iki koşusu fena değil 6 CHAIRMAN, bu tip koşuları seven temponun yükseleceği her metrenin kendisine avantaj oluşturacağını düşündüğüm düzlük yarışı yapacak 5 RED JUSTEN,Yaklaşık iki aylık aradan gelecek turuvakar işlerle hazırlanan dinçlik yarışı yapacak 4 ANZERBALI,Adana pistinde aradığını bulamayan buradan iyi durumda giden 3 TİVATLI müsait kilosuyla seri bir isim olan ön tarafta rakipleri umursamaz sert tempoyla avans alırsa kazanamasa bile koşunun kaderini tayin edecek dikkat safkanım 7 CELALIM bütçe dahilinde sıralamaya göre yazılabilir.

6.AYAK: Kazandığı koşu sonrası yaklaşık bir ay ara versede bu koşuya iyi hazırlanan dış starttan çıkıyor ön tarafa erken doldurup gelip yerini tutar tempoya çıkacak isimlere yakın gidip düzlük dönülmeden avansı alırsa 2 ORTAYLI kazanmaya yakın taraf olur favorim. Son çim koşusunu ölçü almadığım 3 TAHİR BABA, Ankara pistinde aradan sonra iki yarış koşup nefes toplayan bugün mücadelenin içinde olacağını düşündüğüm 13 ÖZBİLDEN ile iyi durumda ama kazanamayan bir isim olan 6 KORAY önereceğim isimlerdir. Herkese bol şans dilerim..

2//16-5-8-9-7-6-11-15//6-3-4-1-2//4—-3-5//2-6-5-4-3-7//2-3-13-6

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.